0737 716 033 | Transport gratuit in Romania la comenzi mai mari de 350 lei

Miere de salcâm 350g

Mierea de salcâm face parte din sortul de miere de calitate superioară, fiind cel mai solicitat, datorită aromei si gustului plăcut pe care il are. Imediat după recoltare este transparentă dar culoarea va depinde de culoarea fagurilor utilizaţi la recoltarea ei, astfel putându-se întâlni nuanţe de la incolor la galben-pai sau galben-deschis.


Ambalare: borcan de sticlă 350g

Disponibilitate: Nu este in stoc

19,00 RON

0737 716 033
0764 761 505


 
 

Detalii

Mierea de salcâm ApiCris Natura conţine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, compuşi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, malic, oxalic, citric), flavoane, flavonoide, dextrină, compuşi ai azotului.

Beneficii:

Mierea de salcâm este o miere monofloră, obținută exclusiv doar din nectarul florilor de salcâm. Este incoloră sau ușor galbenă și are o aromă specifică florilor de salcâm. Dintre toate tipurile de miere, mierea de salcâm este cea mai bogată în fructoză, motiv pentru care cristalizează greu. Mierea de salcâm are o mulțime de efecte benefice asupra sănătății: este energizantă, tonifiantă, aperitivă, laxativă, expectorantă, sedativă, antiseptică, diuretică, antianemică, emoliantă. Ea ajută la combaterea oboselii, la ameliorarea digestiei, recuperarea rapidă după efort și la creșterea rezistenței fizice.

Acest tip de miere este recomandat drept remediu popular pentru gastrite, duodenite, boli de inimă, boli de ficat, boli ale căilor biliare, rinite, sinuzite, faringite, afecțiuni ginecologice, stări depresive, plăgi ale arsurilor infectate, alcoolism, boli de plămâni, astenie, nevroze.

Compoziţie: Miere de salcâm 100% NATURALĂ, obţinută din stupina proprie.

Caractristici: 

 - miros-gust: placut, dulce, caracteristic mierii de salcâm.

 - consistentă: uniformă, fluidă sau vascoasă, fără semne de cristalizare

 - culoare: aproape incoloră, galbenă-aurie, galbenă-deschisă.

Mierea de salcâm este monofloră, fiind culeasă în marea majoritate de la o singură specie de planta, din salcâm.

Mierea de salcâm are un continut in fructoză mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41,7%) si conţine 10% zaharoză si maltoză si 34,7% glucoză, având pH-ul 4. În total, mierea de salcâm conţine 435 substanţe.

Indicaţii si recomandări: 

Mierea de salcâm este recomandată in urmatoarele scopuri:

 - infecţii bronho-pulmonare
 - impotriva astmului, guturaiului, reumatismului
 - ajută somnul
 - ajută circulaţia sangelui
 - in scleroză, pneumonie, tuberculoză
 - in tulburări de memorie
 - cancer, afectiuni cardio vascular.

Mod de păstrare: A se depozita în încăperi uscate, curate la o temperatura între 10-30 gr. C

Informaţii nutriţionale pentru 100g produs: 
 
Calorii: 302 
Proteine: 0 g 
Lipide: 0 g l
Carbohidrați: 75.6 
Fibre: 0