0737 716 033 | Transport gratuit in Romania la comenzi mai mari de 190 lei

Promo

Propolis tinctura 150ml

Ingrediente: alcool etilic 96⁰; propolis (40%). Produsul nu conține polifenoli de sinteză, conservanţi sau coloranţi artificiali.


S-a demonstrat ca extractul de propolis are efecte antibacteriene, antifungice, antivirale, antioxidante, antiinflamatoare, antihepatotoxice  deci  propolisul are o mare varietate de elemente suplimentare, inclusiv organice si aminoacizi, vitamine, minerale si cel mai important, bioflavonoide..


Ambalaj: flacon euro brun prevazut cu buson, fara picurator


Gramaj: 150 ml

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 44,00 RON

Special Price 40,00 RON

Transport gratuit in toata tara pentru comenzi mai mari de 190 lei
Detalii curierat

0737 716 033
0764 761 505


 
 

Detalii

Propolisul este un "cocktail" de substanţe vindecătoare, adunat din mugurii şi de pe scoarţa plopilor, a mestecenilor, a castanilor, a sălciilor, a frasinilor, a aninilor şi ale unor specii de pomi fructiferi.

Există două metode prin care apicultorii recoltează acest medicament: răzuindu-l direct de pe pereţii stupului de albine sau pentru o mai mare eficienţă, construind un colector special, ce preia progresiv producţia albinelor, care astfel sunt stimulate să culeagă cantităţi tot mai mari de propolis.

Tinctura de propolis reprezintă extractul alcoolic al propolisului, fiind obţinută prin preparare la rece. Dintre produsele vegetale şi apicole administrate pe cale orală, soluţiile alcoolice şi hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp

Propolisul este un antibiotic natural benefic in combaterea microbilor, parazitilor si virusilor.

Administrare:

Intern:

Copii sub 7 ani : cu recomandarea medicului

Copii intre 7 si 15 ani: cate 15 picaturi de tinctura  de 3 ori pe zi.  

Adulti si tineri peste 15 ani: cate 20-30 picaturi de tinctura de 3 ori pe zi.    

Tinctura se administreaza amestecata cu o lingura de miere, polen crud sau uscat sau pe o bucata de paine, cu 30 de minute de mesa.

Tinctura de propolis nu se ia diluată în apă, deoarece anumite substanţe din compoziţia sa precipită (se întăresc) în contact cu apa, devenind insolubile şi ca atare trec prin organism fără efect. De asemenea, nu se ia tinctura de propolis simplă, deoarece în contact cu saliva se va produce acelaşi efect ca în cazul diluării în apă.
Extern:
Se aplica sub forma de badijonaj local. 

Recomandari: administrarea impreuna cu polen crud . 10 pic de tinctura intr-o lingurita de polen crud . Amestecul respectiv se administreaza cu 30 de minute de mesa. . Amestecul se mentine in cavitatea bucala pana la dizolvarea completa a polenuli.

Contraindicatii: alăptare, sarcina, intoleranţă la propolis/alte produse apicole, persoane cărora le este interzis/limitat consumul de alcool.

Efecte adverse/precautii: la persoanele cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului dupa masa.
Pot apărea reacţii alergice.