0737 716 033 | Transport gratuit in Romania la comenzi mai mari de 190 lei

miere

Cine suntem ?

Stupăritul reprezintă o îndeletnicire cu tradiție în zona de podiș a Moldovei și dragostea pentru albine și miere ne-a adus în punctul în care suntem acum.

ApiCris Natura este o companie cu capital integral românesc înfiinţată în anul 2010 în Iaşi la baza căreia stau două valori importate: grija pentru apicultori si responsabilitatea faţă de cosumatorii de miere.

Mândria companiei Apicris Natura o reprezină relaţia strânsă pe care o avem cu apicultorii noştri.

miere
miere

Preocuparea fata de consumatorii de miere si derivate apicole.

Obiectul principal de activitate îl reprezintă achiziţia, procesarea şi producerea de miere, compania fiind acreditată pentru schimburi intracomunitare cu produse apicole (H-70), întreg lanţul de producţie si procesare fiind certificat ISO 22000:2015.

Noi credem că mierea este un dar al naturii pe care omul nu il poate îmbunătăţi însă poate foarte uşor să îl strice, motiv pentru care la ApiCris Natura suntem mereu preocupaţi să păstrăm intacte calităţile acestei minuni. Laboratorul propriu de analize, autorizat D.S.V.S.A, ne garantează că ceea ce ajunge la consumatorul final este un produs de calitate, cu reale proprietăţi terapeutice.

Mierea si produsele derivate sunt de o calitate superioara, excepționale prin calitățile și gustul profund înmiresmat datorat arealului melifer specific.

Gama variata de produse este comercializata sub marca APICRIS NATURA sau sub marca proprie .

Unitatea de procesare recent retehnologizata, cu o capacitate de productie de 1000 tone/an , ne permite sa exportam miere si derivate apicole in tari din U.E ( FRANTA ,OLANDA), Emirate Arabe Unite si Orientul Mijlociu ( Kuweit ) .

Din 2010 susținem apicultura românească

Cel mai bun raport calitate pret pentru toata gama de produse

Distributie internă și externă de excepție

Brand romanesc

certificat

Autorizare sanitar veterinara pentru procesare miere si derivate apicole H-70

certificat

Food Safety Management System

certificat

Autorizatie sanitar veterinara si pentru siguranta alimentelor - laborator uzinal analiza miere

certificat

Certificare sistem de management al calitatii