0737 716 033 | Transport gratuit in Romania la comenzi mai mari de 350 lei

Apilarnil pur 200g

Prezentare /Pastrare produs


Produs din recolta 2023


 Produs congelat ambalat in borcan de  sticla in cantitate de 200 g. In cazul in care doriti sa pastrati/consumati apilarnilul in stare pura va recomandam sa il tineti la congelator. In situatia in care dori sa il omogenizati va rugam sa urmati instructiunile prezentate la:,, administrarea profilactică a apilarnilului’’.


Apilarnilul este un produs apicol obtinut din larvele de trantor si din continutul nutritiv din celulele respective.


Are guloare alba inspre galbui, gust usor astringent, si consistenta vascoasa, untoasa.


Perioada de productie a apilarnilului incepe odata cu inflorirea primilor pomi fructiferi aprilie mai si poate continua pana la inceputul lunii august.


Ca si laptisorul de matca, si apilarnilul are o compozitie complexa, este folosit in apiterapie si in industria farmaceutica datorita multelor proprietati.


Apilarnilul in stare pura se pastreaza la congelator.


De obicei se consuma in amestec cu miere sau alte produse apicole.

Disponibilitate: In stoc

150,00 RON

0737 716 033
0764 761 505


 
 

Detalii

PENTRU LIVRARILE DIN PERIOADA 24.07.2023 - 30.09.2023 COLETELE VOR FI TRIMISE EXCLUSIV IN SEDIILE FAN CURIER DIN TOATA TARA, CU RIDICARE IN 12-24 ORE MAXIM.

Apilarnilul este în principal un extract din larvele de trântor, si mai contine mici cantitati de laptisor de matca, pastura, miere si propolis. Apilarnilul are o compozitie foarte complexa, asemanatoare cu a laptisorului de matca. Se poate prezenta sub mai multe forme:proaspat recoltat (neomogenizat si nefiltrat),omogenizat si filtrate,liofilizat.

Prezentare /Pastrare produs

 Produs congelat ambalat in borcan de  sticla in cantitate de 200 g. In cazul in care doriti sa pastrati/consumati apilarnilul in stare pura va recomandam sa il tineti la congelator. In situatia in care dori sa il omogenizati va rugam sa urmati instructiunile prezentate la:,, administrarea profilactică a apilarnilului’’.

Produs din recolta 2023

Proprietati terapeutice si curative ale apilarnilului: stimuleaza anabolismul ,antiviral,biostimulant ,mareste puterea sistemului imun,imbunatateste memoria, contribuie la reglarea ciclul menstrual la femei (datorita echilibrului endocrin dat de pre-hormonii naturali existenti în apilarnil),mareste performantele intelectuale la copii, imbunatateste neuro-psiho-motricitatea la copii,mareste apetitul,mareste energia organismului, vitalitatea si puterea regenerative,mareste masa musculara la barbate, psiho-stimulant (continut ridicat în aminoacizi, vitamine, magneziu etc.), stimuleaza si întretine energia sexuala la barbati, stimuleaza glandele hipofizo - suprarenale (datorita continutului relativ ridicat în (pre)hormone)

Indicatiile apilarnilului:

Apilarnilul are compozitie si proprietati asemanatoare cu cele ale laptisorului de matca. Ca rezultat, indicatiile lor sunt aproape identice.Totusi sunt câteva diferente în special în ariile genitale, sexuale si endocrine produse de bogatia apilarnilului în hormoni de tip masculin.Mai jos sunt câteva grupe de Indicatii : apilarnil pentru nutritia albinelor si a animalelor Substantele simple prezente în apilarnil pot hrani toate tipurile de animale (mamifere, pasari, insecte, pesti etc.)

Apilarnil pentru oameni sanatosi Apilarnilul este în primul rând un produs natural foarte bogat în elemente nutritive, vitamine si hormoni sexuali; pentru a preveni potentialele boli, multi oameni folosesc apilarnilul într-un mod preventiv (profilactic).

Apilarnil pentru sportivi-ajuta la dezvoltarea masei musculare a barbatilor, fiind un foarte bun supliment alimentar pentru practicantii de sporturi – stimulator al anabolismului.


În general, apilarnilul împreuna cu alte produse apicole ca mierea, polenul si pastura sunt foarte folositoare în tratamentul unor tipuri diferite de afectiuni cum ar fi : 

-        boli ale stomacului, ficatului (tractul digestiv), afectiuni ale sistemului nervos, nervozitate, slabirea memoriei, tulburari mentale, afectiuni neuro-psiho-motrice la copii, insomnia,afectiunile aparatului respirator, insuficienta dermica.

-        afectiuni ale sferei genitale legate de scaderea hormonilor, vitaminelor, mineralelor necesare pentru buna dezvoltare si functionare a acestor organe. 

-        disfunctii  sexuale (apilarnilul  are avantajul ca este un produs natural fara reactii adverse sau riscuri). 

-        spermatogeneza scazuta. 

Administrarea profilactică a apilarnilului

Adulți: 2 - 5 grame, administrate dimineaţa, sau în timpul zilei, cu 30 de minute înainte de masă
Copii: 0.4 – 0.8 grame, administrate dimineaţa, sau în timpul zilei, cu 30 de minute înainte de masă

Pentru amestec cu miere va recomandam urmatoarele dozaje:

- amestecat 10% (apilarnil pur omogenizat  în miere de salcam) - se păstrează în frigider, a se consuma în patru săptămâni, 3-5 lingurițe/zi

- amestecat 25% (apilarnil pur omogenizat  în miere de salcam)- se păstrează în frigider, a se consuma în doua săptămâni, 3-5 lingurițe/zi

- amestecat 50% (apilarnil pur omogenizat  în miere de salcam)- se păstrează în congelatotr a se consuma în doua săptămâni, 1-3 lingurițe/zi

Pentru persoanele care suferă de diferite afecţiuni, doza poate să difere de la caz la caz şi se stabileşte de către o persoană avizată (medic specialist, apiterapeut).

Contraindicaţii la apilarnil

Este contraindicat copiilor sub un an, și în cazurile de intoleranță la apilarnil, care pot apărea foarte rar. Se recomandă consumul cu prudență la persoanele alergice la diferite produse apicole şi femeilor însărcinate.

Pâna în prezent nu au fost raportate reactii adverse, toxice sau alergice legate de folosirea apilarnilului.Totusi, deoarece apilarnilul contine mici cantitati de polen, propolis si miere, putem presupune ca folosirea lui poate conduce la riscuri similare cu cele asociate compusilor sai totusi apilarnilul este contraindicat în urmatoarele cazuri:

1. Posibile reactii alergice la unii dintre compusii sai. Apilarnilul contine multe proteine.

2. Intoleranta la apilarnil.

 Pot aparea urmatoarele reactii adverse:

Tulburari ale tractului digestiv ca: dureri de stomac, voma, diaree pot apare prin supradozaj . Scaderea dozelor sau oprirea administrarii apilarnilului vor elimina aceste reactii adverse. 
Toxicitatea poate sa apara în cazurile de supradozaj majore. 
Hiperandrogenismul (denumeste efectele excesive date de hormonii masculinizanti) si hiperspermatogeneza pot sa apara în unele cazuri de supradozaj. 
Insomnie moderata (în special la barbati), daca se administreaza seara târziu.