0737 716 033 | Transport gratuit in Romania la comenzi mai mari de 350 lei

Promo

Căpăceală in miere de tei 250g

 


Căpăceala este un produs apicol mai puţin cunoscut, dar cu reale beneficii pentru sănătate. Este practic capacul de la fagure, cu care albinele ”sigilează” mierea depusă în fiecare celulă a stupului


Pe lângă ceară şi propolis, căpăceala mai conţine şi miere, enzime, dar şi alte substanţe, care au rol de antibiotic sau de conservant.
Datorită substanţelor active din compoziţie, căpăceala reuşeşte să regleze metabolismul organismului, să amelioreze şi să vindece multe boli.


Această comoară a stupului, căpăceala, se consumă prin mestecare până când ceara se topeşte în gură.


Prezentare: caserola cu greutatea neta de 250 gr.


 


 

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 20,00 RON

Special Price 16,00 RON

0737 716 033
0764 761 505


 
 

Detalii

Se recomandă folosirea căpăcelii în următoarele situaţii: - afecţiuni ale stomacului (mai ales ulcere) - afecţiuni ale ficatului - afecţiuni ale cavităţii bucale (stomatită, paradontoză) - afecţiuni respiratorii (faringite, laringite, astm, etc.) - infecţii- datorită efectului antibiotic - afecţiuni cardiace- stimulează activitatea cordului - stimulează activitatea sistemului imunitar - este un bactericid puternic - are efect de lubrefiere a vaselor de sânge şi de aceea este foarte utilă în cazul persoanelor care au probleme cu aparatul circulator.

Totodată, acest remediu intervine în igiena orală ( în cazul stomatitei şi paradontozei), vindecă bolile respiratorii ( laringita, faringita, astmul), de ficat, creşte şi menţine vitalitatea organismului. De asemenea, miraculosul produs apicol are şi efect de lubrifiere a vaselor de sânge, fiind de mare ajutor în cazul persoanelor care se confruntă cu probleme ale aparatului circulator.

 Se consumă prin mestecare până când ceara se topeşte în gură. În acest fel asigură şi o igienă orală deosebită, iar efectele sale sunt mai puternice. Specialiştii recomandă o cură de minimum 14 zile, urmată de 1 lună pauză, după care, se poate relua. Căpăceala trebuie ţinută într-un loc uscat, întunecos şi răcoros.