0737 716 033 | Transport gratuit in Romania la comenzi mai mari de 190 lei

Energizant apicol Tonic Masculin 250g(miere de salcam cu apilarnil pur)

Energizant apicol – Tonic Masculin 250 g


Ingrediente: miere de salcâm 90%, apilarnil pur 10%.


Este unul dintre cele mai puternice produse ale albinelor. Mai ales în alianţă cu fraţii lui, polenul şi mierea, devine un aliat de nădejde al sănătăţii şi al luptei cu boala.


Apilarnilul este un produs apicol obtinut din larvele de trantor si din continutul nutritiv din celulele respective. Are culoare alba inspre galbui, gust usor astringent, si consistenta vascoasa, untoasa.


Ambalare: borcan de sticla 


Gramaj: 250 gr.


 

Disponibilitate: In stoc

25,00 RON

Transport gratuit in toata tara pentru comenzi mai mari de 190 lei
Detalii curierat

0737 716 033
0764 761 505


 
 

Detalii

Energizant apicol – Tonic Masculin 250 g

Tonic Masculin este un supliment apicol cu o structura "barbateasca“, cu efecte întaritoare barbatesti, actionand in special în ariile genitale, sexuale si endocrine produse de bogatia apilarnilului în hormoni de tip masculin.

Apilarnilul este în principal un extract din larvele de trântor, si mai contine mici cantitati de laptisor de matca, pastura, miere si propolis. Apilarnilul are o compozitie foarte complexa, asemanatoare cu a laptisorului de matca.

Ingrediente:apilarnil pur 100 g la 1 kg miere de salcam .

Indicaţii: probleme de dinamică sexuală, ajută la dezvoltarea masei musculare a barbatilor, fiind un foarte bun supliment alimentar pentru practicantii de sporturi – stimulator al anabolismului.

Administrare: 3 linguriţe/zi, inainte de mesele principale.

Conditii de pastrare: frigider 2-6 gr. Celsius